Preskoči na glavno vsebino

Novi naslov

0
Besedilo 1
0
Besedilo 2
0
besedilo3

Datoteka png

Datoteka png

Datoteka zip

Novica

Razstava “Evropa na našem pragu” in “Govoriš kohezijsko?” – predstavitev dosežkov financiranih z EU sredstvi

Posestvo SONČNI RAJ v Malečniku tudi letos prireja veliki dogodek MEDENI DAN.Dogodek bo potekal v soboto 26. junija 2021 s pričetkom ob 10. uri. Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor,Zavod PIP, CNVOS in Radio Študent vas v okviru prireditve vabijo na dva spremljevalna dogodka: RazstavaEvropa na našem pragu” in “Govoriš kohezijsko?” – predstavitev dosežkov financiranih z EU sredstvi.

Novica

Kooperacijsko srečanje - Meet4Business Agra 2021

Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor / Enterprise Europe Network organizira kooperacijsko srečanje Meet4Business Agra 2021, ki bo potekalo 24. in 25. avgusta 2021 v okviru 59.Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA 2021.

Agra

Novica

5. seja skupščine Partnerstva za Pohorje

V Občini Hoče - Slivnica je potekala 5. seja skupščine Partnerstva za Pohorje.


Novica

43. seja Sveta Podravske regije

Danes je v Občini Ormož potekala 43. redna seja Sveta Podravske regije.

Svet regije

Novica

USTANOVNA SEJA RAZVOJNEGA SVETA REGIJE PODRAVJE

V Kulturnem domu Hoče je včeraj, 7. junija 2021, potekala ustanovna seja Razvojnega sveta regije Podravje za programsko obdobje 2021–2027. Za predsednika Razvojnega sveta regije Podravje 2021–2027 je bil izvoljen dr. Marko Soršak, župan občine Hoče - Slivnica.
Novica

E-usposabljanje »USPEŠNO TIMSKO DELO ter OBVLADOVANJE ČASA, STRESA in KONFLIKOTV na DELOVNEM MESTU«

SPOT SVETOVANJE PODRAVJE vabi na brezplačno 10-urno e-usposabljanje »USPEŠNO TIMSKO DELO ter OBVLADOVANJE ČASA, STRESA in KONFLIKOTV na DELOVNEM MESTU«

Usposabljanje_Pixabay

Novica

B2B SREČANJE NA POHORJU

Na pobudo ponudnikov s Pohorja in ob podpori Zavoda za turizem Maribor smo v okviru Partnerstva za Pohorje organizirali B2B srečanje, kjer so se med seboj predstavili ponudniki nastanitvenih kapacitet na Pohorju, turistične agencije in vodilne destinacije ter se dogovorili za morebitna poslovna sodelovanja.

Foto_B2B srečanje_ Klavdija Gornik


Novica

Občine – pomemben deležnik pri izvajanju družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja v lokalnem okolju

Skupnost občin Slovenije in IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti vabita na seminar, kjer bodo predstavniki občin pridobili dodatne informacije, kako orodja družbene odgovornosti vključiti v strategije in dokumente za učinkovito vodenje trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti v lokalni skupnosti, ustrezne kompetence, uporabno gradivo in potrdilo o udeležbi.

Družbena odgovornost: Pixabay

Novica

WEBINAR - POSLOVNA KONFERENCA - INVESTICIJSKE PRILOŽNOSTI V SLOVENIJI IN MOŽNOSTI ZA POSLOVNO SODELOVANJE SLOVENSKIH IN TURŠKIH PODJETIJ

Spoštovani,

skupaj z Javno agencijo Spirit Slovenija (Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS), vas vabimo na Webinar-poslovno konferenco, v torek, 25. 5. 2021, kjer bomo predstavili investicijske priložnosti v Sloveniji ter možnosti sodelovanja med Turčijo in Slovenijo.

Novica

INFORMATIVNI DAN PROJEKTA PONI PODRAVJE


Če razmišljate o samostojni podjetniški poti, ne zamudite informativnega dneva PONI Podravje. Vabljeni na spletno prestavitev programa PONI Podravje, kjer boste dobili vse informacije o vsebini in poteku programa.


Barve

Pisava

Ostalo