Preskoči na glavno vsebino

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo

Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor spodbuja potenciale podravske regije ter načrtuje, koordinira in usklajuje njen trajnostni razvoj.

Vizija

Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor je vodilna regionalna razvojna agencija v Sloveniji ter mednarodno priznana institucija, ki z inovativnimi projekti in vrhunskim znanjem ter regijskim in medregijskim povezovanjem povečuje konkurenčnost podravske regije, dviguje kakovost življenja prebivalcev ter njihovo blaginjo.

  • Z najširšo paleto evropskih in drugih projektov v Sloveniji uspešno uresničujemo identificirane razvojne potenciale Podravske regije.

Odgovorni smo za več kot 50 evropskih in drugih projektov, ki pomembno prispevajo k razvoju in dvigujejo kakovost življenja prebivalcev Podravske regije, ki povezuje več kot 325 tisoč prebivalcev in 41 občin.

  • Naši projekti povezujejo znanja in izkušnje vrhunskih in priznanih strokovnjakov.

Zaposleni s svojim znanjem in izkušnjami zagotavljajo visoko profesionalen pristop, njihove multidisciplinarne veščine pa omogočajo implementacijo inovativnih rešitev kot odgovor na sodobne izzive urbanega življenja v regiji.

  • Na temeljih najdaljše tradicije v Sloveniji gradimo stabilen razvoj regije.

RRA Podravje – Maribor je najpomembnejši člen za razvoj Podravske regije. Z znanjem, izkušnjami in jasno vizijo predstavljamo najboljši servis občinam na področju regionalnega razvoja, projektne podpore, črpanju evropskih sredstev, povezovanju, privabljanju investitorjev, razvoju turizma, pametni specializaciji ter podporo podjetniškemu okolju.