Novice

Novica

Delavnice: Grow Slovenia with Google

Prijavite se na brezplačne 90 minutne on-line delavnice, ki jih bodo vodili trenerji, strokovnjaki marketinga, poznavalci digitalnega sveta in umetne inteligence.

Novica

Spletna delavnica: "Transformacija poslovnih modelov"

Pridružite se nam na 1. izmed 12 brezplačnih spletnih delavnic:

"Transformacija poslovnih modelov – Kdaj in zakaj?"

Ali je transformacija vašega poslovnega modela že prioriteta ali še ne?

Če je to še vedno dilema, potem se nam pridružite na odkritem pogovoru na 1. v seriji 12 spletnih delavnic.

Novica

Mednarodna on-line konferenca "Prihodnost ženskega podjetništva" projekta WOMEN IN BUSINESS

Spoštovani,

z velikim veseljem vas vabimo na mednarodno on-line konferenco "Prihodnost ženskega podjetništva" projekta WOMEN IN BUSINESS.


Novica

3. javni poziv za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – PONI (3. skupina)

Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor skupaj z Znanstveno-raziskovalnim središčem Bistra Ptuj ter Razvojno agencijo Slovenske gorice, d. o. o. objavlja dne 23. 4. 2021 Tretji javni poziv za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – PONI Podravje.

Novica

VABILO na Slovenske regionalne dneve

Letošnji Slovenski regionalni dnevi 2021 bodo v četrtek, 6. maja 2021 ob 9.30 uri, tokrat v spletni obliki. Tematika letošnjih Slovenskih regionalnih dni je »Petdeset let slovenske regionalne politike".Novica

Vabilo na delavnico: Turistična strategija Pohorja

V okviru Partnerstva za Pohorje pripravljamo pomemben strateški dokument: »Strategija razvoja in trženje ponudbe Destinacije Pohorje 2021-2027«.

Lovrenška jezera

Novica

VOŠČILO

VOŠČILO

Novica

Spletni dogodek: Nazaj v prihodnost - Kulturna dediščina kot priložnost za ustvarjalce

Vabljeni na spletni dogodek v okviru projekta SACHE: Nazaj v prihodnost - Kulturna dediščina kot priložnost za ustvarjalce, v četrtek, 25. marca 2021 ob 11. uri.

Novica

Spletni dogodek: Skupnostna skrb za kulturno dediščino

Vabljeni na spletni dogodek v okviru projekta SACHE: Skupnostna skrb za kulturno dediščino, v sredo, 24. marca 2021 ob 14. uri.

Novica

Spletni dogodek: Digitalni (s)prehodi - Prakse digitalizacije kulturne dediščine

Vabljeni na spletni dogodek v okviru projekta SACHE: Digitalni (s)prehodi - Prakse digitalizacije kulturne dediščine, v sredo, 24. marca 2021 ob 11. uri.


Novica

Green Mountain DigithON: TRAJNOST IN ALPSKE TEHNOLOGIJE

Dogodek virtualnega mreženja v okviru projekta BE-READI ALPS je namenjen ponudnikom rešitev in svetovalcem z izkušnjami na področju alpskih tehnologij, trajnostnega razvoja, obnovljivih virov energije, krožnega gospodarstva, trajnostnih materialov, tekstila, kot tudi za podjetjem, ki iščejo komercialna in/ali tehnološka partnerstva za razvoj svojih projektov in idej.

Novica

Usposabljanje ABC podjetništva – dodatna skupina

Zaradi velikega zanimanja in števila prijav organiziramo izvedbo še enega usposabljanja ABC podjetništva. Vabljeni, da se prijavite: https://bit.ly/3sJbd9V

Barve

Pisava

Ostalo