Preskoči na glavno vsebino

DigithON: Inovacije in digitalizacija v turizmu

DigithON: Inovacije in digitalizacija v turizmu

Spoštovani,

slovenska podjetja in podporne institucije s področja turizma vabimo, da se udeležijo mednarodnega virtualnega B2B dogodka »DigithON: Inovacije in digitalizacija v turizmu«

Dogodek virtualnega mreženja bo potekal 24. februarja 2021, od 10.00–16.00 v okviru projekta BE-READI ALPS.

Ta dogodek je prava priložnost, da na enostaven in varen način spoznate nove stike.

Dogodek je namenjen ponudnikom rešitev in svetovalcem z izkušnjami na področju turizma, digitalne preobrazbe in storitvenih inovacij, kot tudi za podjetjem, ki iščejo komercialna in/ali tehnološka partnerstva za razvoj svojih projektov in idej.

Tako podjetja kot ponudniki storitev lahko ustvarijo svoj profil na platformi in dostop do tržnice, kjer bodo objavljene ponudbe in povpraševanja po poslovnem sodelovanju. Udeleženci lahko najdejo nove partnerje za širitev svoje poslovne mreže in razpravo o inovacijskih možnostih. Od 10. februarja 2021 dalje je možno rezervirati sestanke z drugimi udeleženci na mreženju 24. februar 2021.

S pomočjo mreženja na dogodku bodo udeleženci imeli edinstveno priložnost za srečanje s podjetji s področja tehnologij digitalne preobrazbe. Povezovanje bo osredotočeno na digitalno preobrazbo v sektorju turizma.

POVEZAVA NA PLATFORMO:
BE READI – DIGITHON - Info (b2match.io)

Vljudno vabljeni.