Preskoči na glavno vsebino

RRA Podravje - Maribor na EXPO Dubaj z novimi promocijskimi videi predstavila investicijske priložnosti, Pohorje in reko Dravo

RRA Podravje - Maribor na EXPO Dubaj z novimi promocijskimi videi predstavila investicijske priložnosti, Pohorje in reko Dravo

RRA Podravje - Maribor je na največji svetovni razstavi EXPO DUBAJ 2020 sodelovala s predstavitvami v treh novih promocijskih videih, v katerih smo predstavili investicijske priložnosti, Pohorje in reko Drava.

V okviru obiska mariborske delegacije so se odvila srečanja s predstavniki različnih držav in podjetij z namenom predstavitve možnosti in priložnosti za mednarodne investitorje.

V sklopu investicijske konference sta direktor RRA Podravje - Maribor, Uroš Rozman in župan Mestne občine Maribor, Saša Arsenovič, predstavila investicijske priložnosti in potenciale, ki jih ponujata mesto Maribor in regija.

V okviru prvega promocijskega videa so bile predstavljene investicijske priložnosti, ki jih ponuja mesto Maribor. Skozi edinstven, zanimiv prikaz v videu smo želeli spodbuditi, navdušiti in privabiti zanimanje investitorjev, da nas obiščejo in izkoristijo potenciale našega mesta in regije ter prepoznajo poslovne priložnosti naše dežele.

Ob predstavitvi investicijskih priložnosti mesta Maribor pa je RRA Podravje - Maribor v sklopu aktivnosti, ki jih izvaja za Partnerstvo za Pohorje in Partnerstvo za Dravsko kolesarsko pot, z videom in novimi zloženkami predstavila tudi dva turistično pomembna območja, Pohorje in Dravo z Dravsko kolesarsko potjo.

Z dinamičnim videom je bila predstavljena zelena destinacija Pohorje, ki skozi neukrotljivo naravo, outdoor aktivnosti, lokalno gastronomijo in pristno okolje v objemu gozdov in voda, ponuja nepozabna doživetja skozi vse leto in v vseh letnih časih.

Skozi edinstven video pa je bila predstavljena tudi veličastna reka Drava z Dravsko kolesarsko potjo – Drava Bike, ki velja po naravnih lepotah in kulturni raznolikosti za eno izmed najlepših kolesarskih poti v Evropi in ponuja raznolika doživetja za vsakim zavojem.