Preskoči na glavno vsebino

Spletna predavanja »Inovacije in digitalizacija na področju zdravja in medicine«

Spletna predavanja »Inovacije in digitalizacija na področju zdravja in medicine«

Spoštovani!

Vas zanimajo aktualne aktivnosti Evropske komisije, sodelovanje s podjetji na področju zdravja in medicine na avstrijskem štajerskem ali v Sloveniji, ali pa področje zdravstvenega turizma? Če je vaš odgovor potrdilen, vas vljudno vabimo na spletna predavanja»Inovacije in digitalizacija na področju zdravja in medicine«, ki jih organizira Regionalna razvojna agencija za Podravje-Maribor. Predavanja bodo potekala v četrtek, 30. septembra 2021 med 10.00 in 11.30 uro v angleškem jeziku. Po predavanjih bodo organizirana b2b srečanja za udeležence dogodka.

Predavanja:

- »Kako lahko digitalne tehnologije in inovacije podpirajo zdravstveni sektor in ukrepi Evropske komisije« (lrina Kalderon Libal, Evropska komisija / DG Connect)

- »Projektne iniciative SRIPa Zdravje - medicina« Alenka Rožaj Brvar, Slovensko inovacijsko stičišče, evropsko gospodarsko interesno združenje)

- »Digitalne zdravstvene inovacije na avstrijskem Štajerskem« (Pascal Mülner, Human.Technology Styria)

- «Naravni zdravstveni turizem kot strateška inovacija za razvoj alpskih regij« (Mirjana Nenad, ZRS Bistra Ptuj)

- »Pravni okvir in mednarodni turizem: vpliv trenutne zakonodaje na turistično industrijo« (Emanuella Truffo, Studio Legale Jacobacci & Associati)

Dodatne informacije: jolanda.damis@rra-podravje.si, tel.: 041 987 371.

Vljudno vabljeni