Preskoči na glavno vsebino

Zaživel projekt vzpostavitve letalskega ¨incoming¨ turizma Italija - Slovenija

Zaživel projekt vzpostavitve letalskega ¨incoming¨ turizma Italija - Slovenija

Zaživel je pilotni projekt vzpostavitve letalskega ¨incoming¨ turizma Italija - Slovenija.

Projekt je nastal z namenom povezati turistične subjekte predvsem vzhodnega dela Slovenije, hkrati pa ne zanemariti istih subjektov iz preostalega dela države. Cilj projekta je pripeljati letalske goste v Slovenijo na tedenski počitniški oddih poln doživetij. Vsak gost bo lahko predhodno preko našega portala SloveniaVacation izbiral med različnimi tematsko obarvanimi počitnicami.

Gostom bodo na voljo: termalni paketi, paketi počitnic v hribih in mestih, glamping počitnice, nakup letalskih vozovnic in najem vozila, skupinske rezervacije ter pohodne in kolesarske ture.

Projekt ni omejen zgolj in samo na tujega gosta, ampak so na voljo tudi paketi za goste, za polete iz Maribora na počitnice v Italijo (Bolzano, Pisa, Neapelj)

Celotna prodaja (B2B in B2C) je previdena preko novoustanovljenega rezervacijskega portala www.sloveniavacation.si.

Zaradi posredne oživitve mariborskega letališča so vsi čarterski leti predvideni na drugo največje mednarodno letališče v Sloveniji, Letališče Edvarda Rusjana Maribor.
Prvi italijanski gostje so predvideni v četrtek 30. 6. 2022 zjutraj na letu iz Bolzana, tem bodo isti dan sledili še gostje iz Pise in Neaplja.

Več informacij:

www.sloveniavacation.si – Book your next vacation in Slovenia

www.sloveniacycling.si – Guided Cycling tours in Slovenia and Balkan

www.sloveniaguide.si – Complete guide to Slovenia