Preskoči na glavno vsebino

Pohorje Slovenija in Drava Bike na največjem mednarodnem sejmu v Düsseldorfu!

Pohorje Slovenija in Drava Bike na največjem mednarodnem sejmu v Düsseldorfu!

V Düsseldorfu od petka, 26. avgusta, do nedelje, 4. septembra, poteka sejem Caravan Salon, kjer se na stojnici Slovenija Outdoor predstavlja tudi Pohorje Slovenija in Drava Bike. Sejem Caravan Salon v Düsseldorfje s 736 razstavljavci iz 34 držav v 17 ih dvoranah največji v svoji zgodovini in pričakuje do 200.000 obiskovalcev.

Vseh 10 dni sejma bodo teme o potovanjih, naravi in aktivnostih na prostem predstavljene v sklopu tematskih področij »Equipment & Outdoor« in»Travel & Nature«.

Slovenija se kot skupna destinacija na tem sejmu predstavlja drugič. Prisotnih je kar 13 podjetij/združenj, med njimi tudi RRA Podravje Maribor, ki je predstavil Pohorje in Drava Bike

Na stojnicah obiskovalci prejmejo turistično karto Pohorja, kolesarsko karto Dravske kolesarske poti, prisluhnejo prisluhnejo namigom za obisk Pohorja in doživetjem, ki jih ponuja reka Drava. Prava atrakcija na slovenski stojnici pa je smuti kolo, na katerem si lahko vsak prikolesari svoj smuti!

V sklopu sejma se vsak dan odvijajo tudi različna predavanja. V sredo 31. avgusta smo s strani RRA Podravje -Maribor predstavili Pohorje in Dravsko kolesarsko pot.

Zanimivost
torek 30. avgusta, je na sejmišču potekala predstavitev novega bivalnega kombija vrhunske kvalitete in privlačnega videza imenovan “Robeta Schumacher Edition”. Pri razvoju koncepta, interierja, zunanjega dizajna in tehničnih lastnosti le-tega je sodeloval bivši voznik Formule 1, Ralf Schumacher, ki je vozilo na sejmu premierno tudi predstavil.