Preskoči na glavno vsebino

Tekmovanje MOJA DEŽELA – LEPA IN GOSTOLJUBNA.

Tekmovanje MOJA DEŽELA – LEPA IN GOSTOLJUBNA.

Turistična zveza Slovenije že 31. leto zapored objavlja tekmovanje MOJA DEŽELA – LEPA IN GOSTOLJUBNA.

Častni pokrovitelj projekta je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

Vljudno vas vabimo k prijavam MDLG 2022 preko aplikacije na naši spletni strani www.turisticna-zveza.si.

Prijave sprejemamo do 15. junija 2022.

Če prvič sodelujete v akciji MDLG, se za vstop v aplikacijo najprej registrirajte na povezavi https://turisticna-zveza.si/registracija ali pa s klikom na banner na naši spletni strani . V postopku registracije si boste določili uporabniško ime (e-mail) in geslo. Po uspešni registraciji prejmete na vaš mail (up. ime) obvestilo, da se lahko prijavite v sistem za spletno oddajo prijav za MDGL 2022. S klikom na Vpis v sistem se odpre stran Aktivne vloge, kjer se nahajajo tudi navodila za oddajo vlog. Prijava je sestavljena iz več korakov, izpolnite samo korake- kategorije za katere oddajate prijavo. Prijavo ni potrebno oddati takoj, ampak jo lahko dopolnjujete, dokler želite oziroma do roka za oddajo, 15.6.2022. Če ste v akciji MDLG sodelovali že lani, potem registracija ni potrebna in vstopate v aplikacijo na povezavi https://turisticna-zveza.si/prijava.

V kategorijah jedra (mestna, trška, vaška), mesta (večja, srednja, manjša) ter kraji (zdraviliški, turistični, izletniški) opisu znamenitosti mesta/kraj dodajamo rubriko »Kjer je zdravje doma«, ki jo želimo tekom akcije bolj usmerjeno promovirati in še posebej izpostaviti. Zato se morate preko spletne aplikacije prijaviti tudi večja mesta ter zdraviliški in turistični kraji!

Letos uvajamo novo kategorijo »Izletniška točka«, katero lahko prijavijo le regijski koordinatorji.

Ker zbiramo tudi prijave za kampe, glampinge, mladinska prenočišča ter tematske poti, vas prosimo, da o možnosti kandidiranja obvestite tudi upravnike, skrbnike, lastnike navedenih kategorij v vaši občini.

Projekt je objavljen na https://turisticna-zveza.si/projekt/moja-dezela-lepa-in-gostoljubna