Preskoči na glavno vsebino

Do konca 2024 MPIP prostori tudi v Trnovski vasi

Do konca 2024 MPIP prostori tudi v Trnovski vasi

18. decembra smo v sodelovanju z Občino Trnovska vas organizirali in izvedli podjetniški dogodek namenjen lokalnim podjetnikom in predstavnikom regionalnih institucij. Naša iniciativa je bila osredotočena na krepitev naše vloge, kot ključnega akterja pri razvoju podjetništva v Podravski regiji.

Dogodek se je odvil v Trnovski vasi in je omogočil pridobivanje povratnih informacij od lokalnih podjetnikov in drugih udeležencev, kar je bistveno za razumevanje in nadaljnji razvoj lokalnega gospodarstva. Poudarili smo pomen podjetništva za gospodarski razvoj občine in celotne Podravske regije ter spodbujali sodelovanje med občinami in lokalnimi podjetji v okviru različnih projektov. Ta aspekt je izpostavil tudi potrebo po kontinuiranem izobraževanju in rasti podjetnikov. Temu sledeč Občina Trnovska vas, v duhu podpore in zavezanosti k razvoju lokalnega podjetništva ter s tem gospodarstva, pripravlja prostore za Mrežni podjetniški inkubator Podravje (MPIP), ki bodo na voljo predvidoma do konca leta 2024.

Na dogodku smo predstavili tudi vlogo Destinacije Štajerska pri osvetljevanju turističnih, gospodarskih in razvojnih potencialov regije. Ta segment je odprl razpravo o širših možnostih regije, kar je ključno za razumevanje in izkoriščanje lokalnih virov ter priložnosti.

Veselimo se prihodnjega sodelovanja za nadaljnji razvoj podjetniškega okolja v Podravski regiji.