Preskoči na glavno vsebino

V 2023 nadaljujemo s podjetniško podporo za potencialne in obstoječe podjetnike

V 2023 nadaljujemo s podjetniško podporo za potencialne in obstoječe podjetnike

Po iztečenem petletnem obdobju izvajanja aktivnosti SPOT Svetovanje Podravje konec leta 2022 se z novim letom nadaljuje izvajanje podjetniške podpore za potencialne in obstoječe podjetnike.

Konzorcij partnerjev - podpornih podjetniških institucij: RRA Podravje - Maribor, Štajerska gospodarska zbornica, Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor, ZRS Bistra Ptuj in RIC Slovenska Bistrica, smo dobili odobreno vlogo na Javnem razpisu za podjetniško podporno okolje 2023 za izvajanje celovitih storitev za potencialne podjetnike in podjetja za obdobje 1. 1. - 31. 10. 2023.

Za potencialne in obstoječe podjetnike nudimo naslednje celovite podporne storitve na podjetniški poti:

  • osnovno SPOT svetovanje: osnovno podjetniško svetovanje, ki se lahko zaključi tudi z e-postopki, skladno s predpisi, ki urejajo sodni register ali postopki za pridobivanje subvencij. Svetovanje lahko poteka telefonsko, na točki SPOT Svetovanje, mobilno ali preko e-pošte.
  • usposabljanja in dogodki: ABC podjetništva, ABC plus podjetništva, dogodki za pridobivanje znanj o poslovanju z državo (pravilniki, zakonodaja, pogoji, uredbe, računovodski standardi, okoljske zahteve, predstavitve javnih razpisov), dogodki s tematikami o konkretnih izzivih podjetja ali podjetniške ideje (na področju marketinga, trženja, prodaje, financ, proizvodnje), dogodki na temo priprave poslovnih modelov in lansiranja produktov na trg, izmenjave dobrih praks.
  • podjetniško mentoriranje: presoja poslovne ideje, vodenje potencialnega podjetnika oz. MSP skozi poslovne in druge potrebne procese, identifikacije visoko inovativnih idej in podjetij s potencialom globalne rasti ter napotovanje le teh v Start-up konzorcij ter usmerjanje oz. pomoč podjetniku pri prototipiranju.

Vabljeni, da nas z vprašanji kontaktirate na tel. št.: 02 333 13 85 ali e-pošte: spot.podravje@rra-podravje.si.

Po predhodnem dogovoru se lahko za svetovanje ali mentoriranje dogovorimo, da nas v času uradnih ur obiščete na sedežu SPOT Svetovanje Podravje, na Pobreški cesti 20 v Mariboru.

Uradne ure: ob ponedeljkih, torkih in petkih med 10:00 in 14:00 uro ter ob sredah med 13:00 in 17:00 uro.

Projekt je sofinanciran preko Evropskega sklada za regionalni razvoj ter Republike Slovenije preko ministrstva za gospodarski razvoj in SPIRIT Slovenija, javna agencija.