Preskoči na glavno vsebino

Javni razpis za financiranje izvajanja neformalnih izobraževanj za odrasle na področju digitalnih kompetenc za leti 2024 in 2025 (JR DDK 2024-2025)

Datum objave:
PodjetništvoOrganizacije za izobraževanje odraslih

Predmet javnega razpisa

Predmet javnega razpisa je financiranje izvajanja neformalnih izobraževanj za odrasle prebivalce RS, ki so stari 30 let ali več, da lahko pridobijo osnovne in napredne digitalne kompetence. Izvajanje izobraževalnih aktivnosti vključuje tudi svetovanje v procesu izobraževanja. Udeležba na neformalnih izobraževanjih je za udeležence brezplačna. Kompetence za namen tega razpisa zajemajo znanja, spretnosti in stališča.

Pogoji za sodelovanje oz. potencialni upravičenci

Na javnem razpisu lahko kandidira prijavitelj samostojno ali skupaj s partnerji, ki tvorijo konzorcij. Prijavitelj mora izpolnjevati naslednje pogoje: Javni-razpis_DDK_2024-2025.pdf (gov.si)

Razpisnik (institucija)

JR DDK 2024-2025 financirata Republika Slovenija, Ministrstvo za digitalno preobrazbo in Evropska unija, iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Javni razpis se izvaja v okviru Programa evropske kohezijske politike v obdobju 2021-2027, specifični cilj 1.2 »Izkoriščanje prednosti digitalizacije za državljane, podjetja, raziskovalne organizacije in javne organe«.

Rok oddaje

Skrajni rok za prejem vlog na predmetni javni razpis je do 25. 3. 2024 do 12:00 ure.