Preskoči na glavno vsebino

Mednarodna on-line konferenca "Prihodnost ženskega podjetništva" projekta WOMEN IN BUSINESS

Spoštovani,

z velikim veseljem vas vabimo na mednarodno on-line konferenco "Prihodnost ženskega podjetništva" projekta WOMEN IN BUSINESS. Dogodek je brezplačen.

Mlade ženske predstavljajo velik potencial Podonavske regije (DR), kjer je 52 % populacije ženskega spola, od teh jih je 30% samozaposlenih. Vendar pa je zgolj 10 % mladih žensk na podjetniški poti in zgolj 2 % med njimi ustanovi podjetje, ki preživi na trgu več kot 42 mesecev. Sklepamo, da podjetniški potencial žensk v Podonavju ni zadostno udejanjen.

Konferenca predstavlja enkratno priložnost, da se seznanite s projektom WOMEN in BUSINESS in identificirate nove načine, ki lahko pripomorejo k razvoju socialnega in ekonomskega okolja. Želite soustvarjati odgovore na izzive s katerimi se srečujejo mlade podjetnice v Evropi in še posebej v Podonavju? Želite soustvarjati skupno vizijo regije v kateri živite? Kar lahko pričakujete ob navdihujočih glavnih govorcih je tudi predstavitev Transnacionalne politike in dobrih praks ter predvsem vznemirljivo razpravo.

Registracija: International Conference "Future of Women Entrepreneurship

Vljudno VABLJENE in VABLJENI!

WiB Team RRA Podravje - Maribor