Preskoči na glavno vsebino

Spletna delavnica: "Transformacija poslovnih modelov"

Spletna delavnica: "Transformacija poslovnih modelov"

Pridružite se nam na 1. izmed 12 brezplačnih spletnih delavnic:

"Transformacija poslovnih modelov – Kdaj in zakaj?"

Ali je transformacija vašega poslovnega modela že prioriteta ali še ne?

Če je to še vedno dilema, potem se nam pridružite na odkritem pogovoru na 1. v seriji 12 spletnih delavnic, ki bo 12. 5. 2021 ob 11.30 na ZOOM-u.

Govorili bomo o pomembnosti:

  • pravočasne diagnostike težav in potrebnem ukrepanju,
  • vzpostavitve ali transformacije poslovnega modela.

PROGRAM 1. DELAVNICE:

11.30–12.00: Poslovna urgenca: Prepoznajmo bolečino in ukrepajmo!

O pravočasnem diagnosticiranju resničnega izvora bolečin oz. skritih tveganjih vašega poslovnega modela in poslovanja nasploh, se bomo pogovarjali s podjetnikom Tonijem Krašovcem. Poleg uresničevanja svojih podjetniških ambicij, Toni že vsaj 10 let kreira dodano vrednost svojega delovanja tudi kot izjemen prostovoljni mentor podjetjem pri zaznavanju skritih tveganj, potencialnih težav in takojšnjem začetnem ukrepanju.

12.00–12.30: Podjetniški poseg: Transformirajmo poslovni model!

Poslovni model predstavlja jasen način ustvarjanja izdelkov ali storitev, posredovanja vrednosti kupcem ter način ustvarjanje vaše poslovne uspešnosti. Kljub temu, da je transformacija poslovnega modela lahko zelo boleča, bi morala sedaj, bolj kot kdaj koli prej, biti na vrhu vaših prioritet. Pa je?

O pomenu poslovnega modela, o nujnosti konstantne transformacije in vseh spremljajočih bolečinah, bomo govorili s Tatjano Fink, izkušeno managerko in mentorico, ki je v različnih podjetjih usmerjala transformacijo že več kot 100 poslovnih modelov.

12.30–13.00: Od besed k dejanjem: Možnost takojšnje vključitve v brezplačni podporni program SPIRIT SLOVENIJA.

V SPIRIT Slovenija bosta na ta dan na voljo in že odprta dva podporna programa, brezplačna za podjetja, ki konkretno naslavljata teme in podjetjem pomagata pri spopadanju z izzivi na njihovi poslovni poti.

Vse informacije o pogojih in načinu takojšnje vključitve vam podamo na delavnici.

PRIJAVA