Preskoči na glavno vsebino

V mesecu februarju ponovno prihajajo enostavne spodbude malih vrednosti za MSP - vavčerji

Slovenski podjetniški sklad bo v letošnjem letu ponovno odprl vavčerje za večjo konkurenčnost mikro, malih in srednje velikih podjetij!

Vavčerji so nepovratna sredstva v višini od 300 EUR do 9.999,99 EUR, katere bodo lahko podjetja koristila za različne poslovne storitve (vavčer za certifikate kakovosti, vavčer za patente, modele znamke, vavčerje za internacionalizacijo, vavčerje za digitalizacijo, itd..). S pomočjo vavčerjev bo tudi letos možno pridobiti do 60 % sofinanciranja upravičenih stroškov za posamezni odobren vavčer, tudi letos bo lahko posamezno podjetje koristilo max. 3 vavčerje na leto, oziroma do maksimalne vrednosti 30.000 EUR na leto.

Posebnost vavčerjev je ta, da gre za zelo enostavne spodbude malih vrednosti, katere so na voljo skozi vso leto, oddaja vloge je enostavna in digitalna preko ePortala, njihova obravnava pa je hitra.

Pomoč pri pripravi vloge

Po objavi javnih pozivov bo možno dobiti brezplačno pomoč pri pripravi vloge in pomoč pri pripravi zahtevka na Slovenski poslovni točki (SPOT) Svetovanje Podravje: tel. št: 02/333 13 85 ali spot.podravje@rra-podravje.si.