Preskoči na glavno vsebino

Vabilo na mednarodni dogodek

Vabilo na mednarodni dogodek Foto: Pixabay

Spoštovani,

vljudno vabimo vas, da se nam pridružite na mednarodnemu virtualnem dogodku »Kulturna dediščina kot pospeševalec gospodarskega razvoja«, ki bo potekal 25. januar 2022 od 14.00 do 17.30.

V okviru projekta SACHE se bomo poglobili v predstavitve kulturne dediščine kot pospeševalnika kreativnega podjetništva: »Muzeji, galerije, gledališča in festivali bodo zasnovani ne le kot mesta izobraževanja ali zabave, ampak tudi kot pospeševalci, kulture, ki mobilizirajo in negujejo energijo malih ustvarjalnih podjetij."

Ponujamo vam priložnost, da dobite vpogled v idejo projekta SACHE in uporabo njegovih orodij, ki podpirajo proces oblikovanja idej, sodelovanja med kulturnimi akterji in ekonomskimi pristopi. Delili bomo izkušnje in predstavili konkretne projekte s področja kulturne dediščine in podjetništva. Raziščite nove vezi med kulturnimi in ustvarjalnimi projekti, ki obstajajo na institucionalnem in gospodarskem področju. Pridružite se dogodku in sodelujte z nami pri izgradnji mednarodne mreže akterjev.

Prijavite se lahko do 24. januarja 2022. Udeležba na dogodku, ki bo potekal v angleškem jeziku, je brezplačna.

Registracija