Preskoči na glavno vsebino

BREZPLAČNO USPOSABLJANJE ABC + »Organizacija časa in uporaba spletnih pripomočkov za izboljšanje produktivnosti«

BREZPLAČNO USPOSABLJANJE ABC +  »Organizacija časa in uporaba spletnih pripomočkov za izboljšanje produktivnosti«

SPOT svetovanje Podravje vas vljudno vabi na usposabljanje s ključnimi temami za uspešno poslovanje vašega podjetja, ki bo potekala v četrtek, 7. decembra 2023, s pričetkom ob 9.00 uri.

Kraj: v prostorih SPOT Podravje, Pobreška cesta 20, 2000 Maribor in preko spleta

Vsebina:

Sodobna orodja in pristopi k organizaciji časa, ki vam bodo zagotovili (še) boljše rezultate.

Delavnica za osebno in profesionalno samoorganizacijo in organizacijo teama.

Na delavnici boste spoznali, kako organizirati svoj čas na način, da boste bolj učinkoviti in uspešni, se učinkovito spopadali s poplavo informacij. Spoznali boste še, kako uporabljati sodobna IKT orodja, da boste prihranili čas, ne pa, da vam ga še dodatno vzamejo.

Delavnico bo izvajal Gaber Marolt, karizmatični trener NLPja in poslovni trener. Je ustanovitelj NLP centra. V NLP nosi najvišji naziv NLP Master Trainer, oziroma trener trenerjev.

Ima bogato podjetniško znanje in izkušnje, saj je služboval v nekaterih zelo uspešnih slovenskih podjetjih, v še več-ih pa je svetoval in izobraževal. Svoje prvo podjetje je ustanovil leta 2001 in ima lastniške deleže v več dejavnostih. Executive MBA je opravil na Mednarodni poslovni šoli Cotrugli. Redno izobražuje podjetniške teame, vodi treninge komunikacije, prodaje in javnega nastopanja. Izvaja tudi izobraževanja za vodje, še posebej za nivo Executive.

Udeležba je brezplačna. Število mest je omejeno.

Po delavnici bo možen individualen pogovor s predavateljem. O terminih in načinu individualnega dela se boste dogovorili posebej.

Prijavite se lahko do vključno srede, 6. decembra 2023 do 14.00 ure oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev: prijava

Dodatne informacije: irena.podletnik@rra-podravje.si

Vljudno vabljeni!