Preskoči na glavno vsebino

Projekt ACCESS-3DP izbran kot primer dobre prakse!

Projekt ACCESS-3DP izbran kot primer dobre prakse!

Odkrijte možnosti prihodnosti in povečajte svojo konkurenčnost v obrtni industriji!

Imamo uporabno novico za vas! Projekt ACCESS-3DP je bil nedavno izbran kot primer dobre prakse s strani programa ERASMUS+, kar pomeni, da vam ponuja enkratno priložnost za vstop v svet prototipiranja, raziskovanja in uporabe tehnologije 3D-tiska!

ACCESS-3DP je evropski projekt, ki združuje izjemne partnerje iz Evrope z namenom tehnološke podpore obrtniški industriji in tradicionalnim sektorjem pri uvedbi naprednih proizvodnih tehnologij. In rezultat je edinstvena izobraževalna platforma, ki je brezplačno na voljo za vas na naslovu https://3dp.learning-platform.eu/.Kaj to pomeni? Ne glede na vaše znanje, izkušnje ali poklicno pot, ima ACCESS-3DP nekaj vznemirljivega za ponuditi prav vsakomur! Naša platforma vam omogoča BREZPLAČNO IZOBRAŽEVANJE na različnih področjih 3D-tiska. Ali ste strokovnjak, delavec, podjetnik, študent ali morda ponudnik poklicnega izobraževanja.

Veste, da ima uvedba sodobnih tehnologij, kot je 3D-tisk, ogromen potencial za preoblikovanje tradicionalnih proizvodnih procesov ter ustvarjanje novih poslovnih priložnosti?

ACCESS-3DP vam omogoča, da izkoristite prednosti digitalne preobrazbe in nadgradite svoje veščine ter znanje na področju 3D-tiska. To pa lahko pripelje do povečanja vaše konkurenčnosti ter odpiranja novih vrat k uspehu!

Pripravite se na prihodnost, kjer je omejitev le vaša domišljija, in raziskujte svet 3D-tiska s projektom ACCESS-3DP!